2022-11-29 36 浏览
劲中意打边炉嘅我上网见到依间胡炉火锅不论系环境、装修同埋食物都好靓😍即刻约埋朋友一齐去试一试🤩胡椒猪肚花胶鸡锅 $328依个锅真系好足料😍有成碟鸡块,肉质非常嫩,而且仲好大份,加埋汤底仲有好多好厚身嘅花胶同埋好好咬口嘅猪肚🤪真系食汤底都饱啦☺️再加埋辣辣地嘅胡椒猪肚汤底真系perfect match🥳极上本地骟牯牛颈脊(中)$388依份牛颈脊好有光泽,平时好多火锅店提供嘅牛都系有血水🥲,即系代表唔新鲜,而且雪咗好耐😿但依一碟牛系完全无血水,每块都好嫩,食落无筋,仲有香浓嘅牛味😋推介大家一定要试!🥰蔬菜拼盘(小)$63有个咁正嘅汤底当然要食菜,啲菜吸哂啲汤底就超级好味😍依个蔬菜拼盘入面有娃娃菜、西洋菜同菜心🥳平时打边炉最怕啲菜洗得唔干净,会黄又有虫🥲但依个蔬菜拼盘全部菜都好干净🥰一啲黄都无同埋食落都好新鲜,而且仲好甜🤪黄金炸鱼皮 $88平时食开炸鱼皮多,但黄金炸鱼皮就比较少见🤫黄金嘅意思即系用咸蛋黄炸,依一个位做得好好👍🏻因为个咸蛋黄好香,而且食落完全唔油腻🤪炸得好好

胡椒猪肚花胶鸡锅 $328

极上本地骟牯牛颈脊(中)$388