2023-07-18
星期六日放假,梗系想远离多人嘅地方。之前都嚟过呢间酒店,已经有留意到佢有好多环境好舒服嘅餐厅,觉得要book mark定下次嚟终于都抽倒时间过嚟,上一次我系揸车嚟嘅,今次谂住搭车去东涌再转的士,点知发现到有Shuttle Bus喺东涌接驳来酒店,都几方便,半小时一班,的士钱都悭返😂星期六下午2:30先到,餐厅位置宽敞,楼底又高,所以好舒适我地叫左2样食物同一杯饮品✨ Fish & Chips 炸鱼薯条✨2样野都炸得脆卜卜🤤鱼系唔易散,正✨ Brick Chicken 普罗旺斯烧春鸡✨鸡好香好好味,香草🌿味好浓,鸡肉烧得岩岩好,肉质嫩滑🤤再旁边配埋小薯仔🥔✨pineapple cold-pressed juice✨比较多酒精饮品,唔饮酒都有mocktail ,cold-pressed juice 同咖啡总结:环境好,食物好,如果饮酒🍻既朋友更好👍放假黎relax一下,又唔使同人迫,又舒服😌
星期六下午2:30先到,餐厅位置宽敞,楼底又高,所以好舒适
我地叫左2样食物同一杯饮品