2023-09-13 137 浏览
🍕唔想煮饭又想系屋企hea下🏡外卖就最方便喇🥡呢间仲可以用手机扫定QR code预先落定单添📲啱晒我地呢d懒人呀😅依家仲做紧88折呀🥳🍕烤肉至尊🌈呢个烤肉至尊好好味😋蕃茄酱亦都好足料👍而且pizza皮唔会太厚✅一咬落个下酥软无比🔥汁浓味厚 👅烤完嘅肉汁仲好juicy又有咬口添💯上面铺满马苏里拉芝士、辣肉肠、烟熏火腿、烤鸡片、烟肉同埋番茄酱🥫即叫即做🔥令人回味无穷呢🥳🍯咸蛋黄酱鸡翼 (4只)🌈呢个咸蛋黄酱鸡翼一定要推介比「咸蛋黄控」呀❤️炸咗嘅鸡翼又香又脆卜卜🔥上面黏住好多阵阵咸香嘅咸蛋🥚味道非常之夹🤤真惹味又邪恶喔🥳🍝拿破仑芝士海鲜意大利粉 🌈我偏爱佢哋呢度嘅拿破仑意粉❤️意粉够弹牙👅配埋自家制甜甜酸酸嘅酱汁同埋海鲜🦞大满足呢😋🥤饮品:San Pellegrino 意大利柠檬味果汁有汽水

🍕烤肉至尊

🍯咸蛋黄酱鸡翼 (4只)

🍝拿破仑芝士海鲜意大利粉

外卖自取