2022-07-27 913 浏览
🎤想喺香港揾间又有正嘢食😋又有live band 听嘅餐厅真系唔系咁容易呀🎸🎸我今次就揾到一间每个月🈶️两次live band坐镇🎼嘅餐厅🍴位置喺启德𠮶边🥳主打多国菜🍹气氛一流🎹主音Stanley同结他手好有默契🎸唱得好好呀🎤欣赏佢哋用广东歌讲故事、讲回忆❤而且笑容可掬😍令大家都听得好投入好开心呢🥳🥳🥗Starter可以拣沙律或餐汤:我哋今次拣咗分别沙律同粟米汤🌽沙律新鲜👍配埋个黑醋味道好醒胃😋粟米汤够浓郁♡很不错呢🥳🇯🇵和风寿喜烧香葱牛肉会意大利饭 $168:呢个用料上乘❤牛肉系牛板腱呀😋除咗牛味特别浓之外🥳牛肉嘅质地系非常非常之嫩滑😋我自己就好喜欢日式寿喜烧甜甜地嘅味道🥳🥳不错不错呢🥳🥳🦀日式味噌香葱忌廉蟹三味意大利饭 $188:呢个非常之精彩🥳原来味噌同忌廉可以系咁好味道👍意大利仲🈶️蟹黄羔、软壳蟹、蟹肉添🥳呢个要推介推介呀👍👍☕️set drink:呢个晚餐已经包埋野饮添🥳有柠檬蜜、雪梨蜜、同果汁🍹如果想饮其他饮品嘅话,跟餐仲可以减$15添🥳🥳

• 日式味噌香葱忌廉蟹三味意大利饭
  • 和风寿喜烧香葱牛肉会意大利饭