2019-12-13 141 浏览
今次去左The Wave入面既登堂到食飯🤤先講講環境,呢度坐得好舒服,好有格調,仲要有Live Band,真係好正🥳因為我同朋友都唔係好肚餓,所以就冇叫Dinner Set,散叫左一份燒西班牙黑毛豬肋骨(Half ribs)、鮮魷魚自家製手造寬條麵再加兩杯啤酒🍻-🎈鮮魷魚自家製手造寬條麵我覺得呢個超好味的😋😋份量多,而魷魚都好鮮甜😍最鐘意當然係手造既寬條麵,比起普通意大利粉好食好多~-🎈燒西班牙黑毛豬肋骨(Half ribs)呢個燒西班牙黑毛豬肋骨雖然我地只係叫左半份,但其實真心好多,又有粟米又有薯條做配料。兩個人share其實都好足夠😊最後當然仲叫左兩杯啤酒chill下啦🤣可以邊飲下野邊食野同埋傾下計咁🤩
🎈鮮魷魚自家製手造寬條麵
鮮魷魚自家製手造寬條麵

🎈燒西班牙黑毛豬肋骨(Half ribs)
燒西班牙黑毛豬肋骨

2019-11-22