2018-07-05 224 浏览
黎呢间餐厅完全系因为我个朋友呢度有个甜品几好味 所以就约左系呢度食饭啦 其实呢间餐厅系有live brand既但系我地今日早左到所以未有得听现场唱既歌 〰️ 温泉蛋卡邦尼意粉〰️$108我个fd一打开个餐牌已经系估到我一定会叫呢个意粉架啦 哈哈 佢真系估中左😬 但系呢碟卡邦尼意粉我实在系一个人食唔到啰 因为佢份量好多 我share左一半比个fd之后都仲有好大碟 佢既汁唔会太杰又唔会太稀 〰️德国爆趣咸猪手配蜜糖芥末酱〰️$238食完个carbonara之后再食呢只大大只既猪手 我觉得一定要点呢个蜜糖芥末酱 就咁食其实个味都唔会话太咸 但系点埋呢个酱之后就多左个甜甜地既芥末好似冇咁腻 肉质刚刚好唔会太干 而且听人讲食猪手可以补充骨胶原 女仔要食多d〰️铁板冰火雪糕朱古力软饼〰️$88因为我个fd最想食呢个 所以本来一开始我地第一样叫既就系呢个甜品 但系个侍应提返我哋其实呢个甜品应该系食晒野先叫 因为系即叫即整 侍应会系你面前倒d朱古力酱落去个铁板度 而个铁板上有朱古力屋企同埋雪糕 d朱古力医倒落去个铁板上面咋咋声咁 热热既朱古力酱再加埋冻冰冰既雪糕 你一啖我一啖我地好快就食晒lu 食完饭后再食埋甜

〰️ 温泉蛋卡邦尼意粉〰️$108

〰️德国爆趣咸猪手配蜜糖芥末酱〰️$238

食完个carbonara之后再食呢只大大只既猪手

〰️铁板冰火雪糕朱古力软饼〰️$88

侍应会系你面前倒d朱古力酱落去个铁板度 而个铁板上有朱古力屋企同埋雪糕 d朱古力医倒落去个铁板上面咋咋声咁 热热既朱古力酱再加埋冻冰冰既雪糕 你一啖我一啖我地好快就食晒lu 食完饭后再食埋甜品真系爽呀