2024-10-15
呢间 GoodDay BadDay MamaDay 喺🚇尖沙咀都几出名,因为佢嘅装修布置、餐牌菜式名都极具😜玩味,佢占地两层环境好大好阔落,二楼仲有🎷 Live Music 同埋食客可以点歌上台即席🎙️献唱添!牛油果🥑沙冰用料足,入口杰身好味🤤。三文鱼🐟牛油果莎莎好鲜味,除咗有软滑嘅牛油果🥑之外仲有好多洋葱🧅同埋飞鱼子,入口酸甜好开胃😋!🔥炸鱿鱼圈上面铺满🧀芝士粉,入口香脆又有🦑鱿鱼嘅鲜味,烟烟韧韧🥰几好味。软壳蟹🍕薄饼嘅饼底好薄好脆🫓,上面有肥美多膏嘅原只炸🦀软壳蟹,加上菠萝🍍同千岛酱,酸甜又鲜味🤤。蟹膏甲罗烧龙虾汁炖饭😍上面有原个充满蟹膏嘅甲罗烧,🦞龙虾汁炖饭味道好香浓仲有唔少鲜味嘅🦀蟹肉,捞埋蟹膏甲罗烧一齐食的话😋更加增添一份咸香鲜味,👍啱晒我口味!焙茶芝士蛋糕🍰都几唔错,味道唔会死甜😊,入口有淡淡嘅焙茶香🍵,十分香滑美味。
牛油果🥑沙冰用料足,入口杰身好味🤤。