2022-06-05
本身前两日想book 台食,点知全场爆满。好彩过到去碰运气时店家预留少量台for walk-in ,终于有得食!Order 咗一个set lunch,包餐汤同饮品,加咗$18 转宇治抹茶。首先真系未见过有餐厅set lunch 餐汤系蟹肉汤!啖啖蟹肉鲜味,妈呀好想饮多碗!Main course 拣咗青葱忌廉鸡肉意粉,系细个薯圈嘅味道包裹住每条意粉,惹味到不得了。加$18嘅宇治抹茶据闻系燕麦奶冲制,老婆饮咗觉得唔太甜又浓郁茶香,应该都几唔错追加咗一个pizza 同鸡翼,重点推介蒜蓉虎虾pizza!我系重度蒜头爱好者,所以佢舖满哂蒜蓉系深得我心。老婆冇我咁钟意,就觉得阵味太劲。果然同个名一样,钟意就钟意唔钟意就唔钟意!蜜糖芥末鸡翼正常发挥,够脆够香口就收货!结论系mamaday永远唔会令我失望不过希望大家食少啲,我先可以book 到台
蜜糖芥末鸡翼正常发挥,够脆够香口就收货!