<<暴风吸入>>个餐厅名好搞笑,有好多oppa帮你烧埋d肉~ 拣呢间餐厅因为尖沙咀地点方便,加上个名好搞笑吸引,知道呢度有好多韩国人黎食,可想而知呢间餐厅系好正宗嘅韩国烧烤~点完菜之后,佢哋就开始好忙首先每位送上四款调味粉 - 韩式辣酱、烧肉汁、咖哩粉同芥末,摆设得好精致~ 之后又系炉边放上好多唔同种类嘅配菜 - 菠萝、薯仔片、南瓜、菇同年糕,配菜任食,好新鲜爽口~叫咗个韩国雪花肉眼$350,oppa嘅推介,话等于日本嘅和牛,佢哋会用火枪帮我地烧埋啲肉,所以可以好懒唔郁坐得舒舒服服喺度倾计等食,韩国雪花肉眼果然质素好好,入口即溶~另外个4人套餐$888份量好丰富,5个人食都食唔晒~ 包括左海鲜鱼饼汤,清清地~ 开先韭菜饼,点埋个汁好惹味~ 肉类 - 特级牛肋条,五花肉,好有肉汁,好香好好味,推介!!

四款调味粉 - 韩式辣酱、烧肉汁、咖哩粉同芥末
海鲜鱼饼汤
海鲜韭菜饼
韩国雪花肉眼
有oppa帮你烧,可以好懒唔郁坐得舒舒服服喺度倾计等食~
2016-05-01
四款调味粉 - 韩式辣酱、烧肉汁、咖哩粉同芥末
海鲜鱼饼汤
海鲜韭菜饼
韩国雪花肉眼
有oppa帮你烧,可以好懒唔郁坐得舒舒服服喺度倾计等食~
  • 韩牛雪花下肩胛翼板肉
  • 特级牛肋条