2020-09-15 280 浏览
有好多年无去过韩国旅行了,迟啲疫情消失,韩国可能喺我嘅首选。韩国呢10几年变化好大,多左好多Oppa😂,好想去潮胜!现在只可以望梅止渴,今次拣左间高质韩式烧烤餐厅,用嘴巴去旅行。嚟到尖东呢间 #韩珍,Oppa 亲切嘅招待,好有身在异地嘅感觉❤️餐牌好多选择,烧肉、火锅、人参鸡汤、石锅拌饭等等。我地叫左韩珍新鲜嘅 #八方美人 套餐,够2-3人食!。有👅牛舌、🐂雪花牛肉、🐖猪颈肉、护心肉、猪颊肉、🐓酱油鸡肉、🦐大虾、鲍鱼,猪牛鸡海鲜都有齐,丰富又满足!一落完单,店员即刻蹦蹦声上前菜,放满左半张枱,好夸张😂 等我排返好佢影张靓相先👍🏻 今日有泡菜、鱼仔、乔头、青瓜、薯仔、沙律,仲有个蛋薄饼。我个baby等待期间已经食晒啲沙律🥗,我就食其他酸酸辣辣嘅配菜,好开胃下!食完仲可以refill架🤫酱料都有5、6款,配合唔同嘅肉类点唔同嘅酱,将肉嘅鲜味提升。左起有蒜头、辣椒、麻油、韩式酱、韩式芥末... 真系任君选择。Oppa店员都好helpful帮手烧野食,记得要先用肥膏开镬呀。每份肉有4块,肥瘦爽嫩嘅部位都有得食。鲍鱼本身已腌好,烧完上碟就食得,唔洗再点酱,有弹性得黎好松软,正。食紧嘅过程Oppa都

八方美人

前菜

酱料

Oppa店员都好helpful帮手烧野食,记得要先用肥膏开镬呀。每份肉有4块,肥瘦爽嫩嘅部位都有得食。鲍鱼本身已腌好,烧完上碟就食得,唔洗再点酱,有弹性得黎好松软,正。食紧嘅过程Oppa都密密换铁板,烧物可以保持原汁原味。

Blue  Lemon  Ade

Lemon  Ade

最后点左两杯Fruit Ade结尾~~ 一流嘅服务、高质嘅食物,原来GD都嚟过!真想快啲再食韩珍😍一流嘅服务、高质嘅食物
八方美人
前菜