2023-10-09 20 浏览
呢间日式居酒屋带暗黑风格,氛围神秘又独特。佢嘅菜式都充满著惊喜同创意,而且店员服务有礼。佢地涮涮锅全部做紧9折,都几正!首先叫左霜降A5和牛片。每片180克嘅肉质鲜嫩,口感滑溜,入口即化。当你将呢啲肉沾返佢哋独特嘅无菌日本鸡蛋汁,肉质嘅鲜甜味道同著柔滑嘅蛋汁交织,令人回味无穷。另外仲有一款叫做川烧豆腐质感鲜滑,外皮焦香带脆!烧得刚刚好。鸡后腿肉串烧一定唔可以错过。每一块鸡肉都经过精心烤制,表皮炭烧得香脆,内里嘅肉质嫩滑多汁,口感鲜美。当你一口咬落去,肉汁会在口中爆发出浓郁嘅鸡肉香香。特色饮品「Shooter」。呢杯饮品结合咗柠檬、蜜糖同柚子嘅酸甜味道,带出一种清新嘅口感同独特嘅风味。无论系喝落去定系入口之后嘅回味,都会令你觉得神清气爽。慢煮红豆沙配芝麻汤圆。红豆沙经过慢煮,豆香浓郁,配上Q弹嘅芝麻汤圆,口感丰富。咬落去,你会感受到红豆沙嘅顺滑同芝麻汤圆嘅香醇,一种甜蜜嘅滋味会在口中散开。