2023-08-11
Pancake house HoiHoi (荃新天地)今日约朋友食下午茶,朋友想要轻食,所以就选左食日先pancake 。星期日 3:00 成间店都9成坐满,一睇就知一定好味😋于是就叫左以下呢几样!大阪烧Pizza好有惊喜 (推介)好好味 ,面层有木鱼,中间有炒面,仲要系脆脆地,底层pizza 饼 ,好香海鲜味,完全觉得自己去左日本旅行咁,十分满意!铁板名古屋海虾肠片意粉 (推介)见到时觉得份量有D细,个底有层煎蛋,食落有妈妈整茄汁肠仔意粉嘅味道,但系就好好味, 食完会想返屋企试吓整!静冈温室皇冠蜜瓜沙冰 (推介)首先,沙冰既青密瓜绿色超级靓,密瓜香味四溢,一饮超好味,好浓蜜瓜味,透心凉!法式焦糖疏乎厘班戟疏乎厘班期要等20至30分钟,所以最尾先食,但之前食其他嘢已经饱饱地,所以再食就觉得有啲食滞咗,卖相都系好靓,橙色,不过感觉就少啲层次感,疏乎厘酱汁包住𠮶工三层班戟 ,唔算特别,如果之前叫少样食物应该好D😛整体呢间日式过江龙都好好味,好满意,推介!
星期日 3:00 成间店都9成坐满,一睇就知一定好味😋
于是就叫左以下呢几样!
大阪烧Pizza好有惊喜 (推介)
铁板名古屋海虾肠片意粉 (推介)
静冈温室皇冠蜜瓜沙冰 (推介)
法式焦糖疏乎厘班戟
整体呢间日式过江龙都好好味,好满意,推介!