2017-02-06 1571 浏览
朋友系要见既!所以今晚又同左车车去食饭去~为左唔想大家食完饭后要搭好耐车,于是我地就拣左个中间点-观塘上网揾左一轮后就去左呢间餐厅坐低后,就叫左呢个德国咸猪手配辣味薯角,份量都算大,炸到外脆脆地,内嫩滑无比,再埋个酱汁下,确系正呀之后送黎就系我最爱既冻柠檬茶,味道清润,唔会苦,而且仲饮得出柠檬既鲜味添接住就有呢道牛肋条饭,讲真两个人食都可以食好饱,因为份量真系好大吓,牛肋条又多,肉质仲好嫩同够入味,又唔会太咸,厨师系煮得几好!甜品方面我地就叫左法式焦糖炖蛋!!食咗一个之后觉得根本唔够,仲想食多几个吖,因为炖既时间刚好,蛋味够浓,个焦糖又好脆,加埋又热辣辣,食到我地2条友的一致想叫多个食倾倾笑笑又一个晚上,朋友真系要见架!
朋友系要见既!所以今晚又同左车车去食饭去~

上网揾左一轮后就去左呢间餐厅
德国咸猪手配辣味薯角
冻柠檬茶
红酒烧汁烩牛肋条饭
法式焦糖炖蛋

倾倾笑笑又一个晚上,朋友真系要见架!
2017-01-10
德国咸猪手配辣味薯角