2024-09-20
约左朋友喺尖沙咀食饭,朋友又未收工,又想饮下野,朋友就推介我去ShowTime Sports Bar,话一个人去都好正,去到仲早冇乜人,后来人愈来愈多,li间bar都几有气氛,有飞镖,有桌球,咁啱仲有人玩,可以做下观众⭐️水牛城鸡翼配蓝芝士酱水牛城鸡翼就当然有少少辣la,不过辣得好食,蓝芝士酱本身就已经好味,同水牛城鸡翼配埋,又几特别,唔错!⭐️布袋芝士配什色车厘茄佐柠檬榄油沙律个沙律嘅颜色好丰富,又红,又白,又绿,又紫,好靓😍柠檬榄油食落清清,几fresh,加埋个芝士食好夹,唔会好腻⭐️Alice in Wonderland入面有Tequila, Fresh Strawberry, Creamy and Sweety个样好靓😍一落枱就好似放低盆花咁,饮品有干花装饰,好靓,有熊仔饼、粟米片、士多啤梨味百力支,仲有士多啤梨酱,饮第一啖就已经饮得到酒味同士多啤梨味,个面白色嘅系乳酪,搞匀左黎饮又有唔同感觉,正
⭐️水牛城鸡翼配蓝芝士酱
⭐️布袋芝士配什色车厘茄佐柠檬榄油沙律
个沙律嘅颜色好丰富,又红,又白,又绿,又紫,好靓😍
柠檬榄油食落清清,几fresh,加埋个芝士食好夹,唔会好腻
⭐️Alice in Wonderland