2023-03-15 96 浏览
晚饭时段8点去到几乎full house 但座位算宽敞,食物选择算多,鸡牛猪羊鱼都有,但夜左到,想试既烧春鸡同猪腩肉都卖晒。5个人order左两个沙律,吞拿鱼蕃茄水牛芝士沙律+香草牛油烧大虾苹果沙律。 份量适中唔算少, 吞拿鱼好有口感, 大虾烧得好香,而且鲜甜,沙律菜都好新鲜,沙律部分好满意。主菜order左,澳洲猪扒芥末子忌廉汁+推荐菜12安士美国牛柳+慢煮吞拿鱼。猪扒好弹牙烟韧,芥末汁好清新唔会太漏,牛柳卖相很吸引,好有牛味,但因为系牛柳,比较有嚼劲,吞拿鱼很香滑。饮品叫左 Strawberry lover, Tropical punch & Virginia berry mojito.。 朋友同我都一致好评佢地既特调mocktail。 足料够味,好refreshing. 8点后入座除左有d主食可能会售罄,好处系可以坐到收铺唔怕赶急。唯一切饼费$150有点少贵。店员有礼,服务不错,味道好,推荐啊。❤️
晚饭时段8点去到几乎full house

店员有礼,服务不错,味道好,推荐啊。❤️

2023-03-14
庆祝纪念