2015-08-22 978 浏览
 朋友生日想吃正宗韩国烧烤,之前都有朋友推介7080,所以一星期前已打来尖沙咀这间分店订位!一行四人7点到达,侍应姐姐都很亲切地用韩文欢迎我地,眼见都差不多8成满座!我们先点了牛LA骨,济州岛黑毛猪杂汤,韩国直接入口的猪脊肉及猪腩肉!员工们都有问我地想自己烧定佢地帮手烧,我地话唔太识,所以佢地都好乐意帮我地!hehe...但唔知系唔系肚饿关系,觉得样样都好好味,尤其是那猪脊肉,烧得刚好,有很多肉汁,配埋生菜一起吃,超夹!!跟住我地再追加了芝士猪肋骨,还有靓仔OPPA帮我地逐旧猪肋骨去沾D芝士上去,so sweet呢最后再黎个牛舌,超完满!埋单每人大约$240,以咁既水准及服务态度,真系超抵食,下次一定会再来呢!
2015-08-20
庆祝纪念