2018-12-13
今个星期朋友生日所以book咗呢度食饭, 已经系我第三次嚟啦!佢系唯一一间食完疯狂蒜头但系冇口气嘅餐厅可能因为唔系生蒜嘅原因, 首先讲环境 我三次呢都系坐卡位所以感觉好舒服私隐度好高, 最起码人哋听唔到我讲野我听唔到隔离枱讲嘢,前一日book位嘅所以完全唔使排队, 首先讲讲佢嘅蒜头包, 属于佢哋嘅推介食物, 面包外面 好松脆,内面 就好松软有蒜头, 我就觉得几好食。 叫咗个篮芝士蜜糖pizza蜜糖同芝士都好夹, 一个南瓜 凯撒 沙律, 真系好搞笑 成棵生菜冇砌过😂😂😂 第一次咁食法!香草杂菇意粉 因为我系素食者我另外两个朋友就食带子煎鱼, 佢哋话条鱼就算放冻咗都冇腥味 肉质ok 几好,最后仲叫左个 蒜头pizza云呢拿朱古力甜品, 我食落去都觉得ok不过呢个配搭有啲特别,系咪每个人都钟意呢就要你自己试啦!最终三个人食咗九百几 是日 本大少请食饭哈哈哈
香草杂菇意粉 因为我系素食者
最终三个人食咗九百几