2019-08-21
楼上cafe最紧要就脚,to-gather cafe 系正旺角就最适合不过喇!本身见到party set好吸引,不过我地得两个人都系叫dinner set食正餐岩啲。餐汤系蘑菇汤,上面有面包碎饮品朋友叫左生姜蜜,姜味好重,饮完成个人暖晒,仲可以消下腻感养生之选必叫五宝茶,有齐杞子、桂圆、红枣、菊花、玫瑰,安神补血,清热明目,可以俾我补一补身体沙律好大份,新鲜冇雪柜味,酱汁都唔少,特别醒胃!泰式青咖哩饭(鸡肉):冇谂过cafe嘅咖哩都食得过㖞,椰香味好香浓,鸡肉嫩身一啲都唔鞋,仲有啲菜同红萝卜配料。白汁香蒜蚬肉意粉:意粉软硬适中食落有弹性,蚬肉都有鲜味纽约芝士蛋糕一食落就成口好香浓嘅芝士味,蛋糕质感细致滑溜,出色蓝莓芝士蛋糕同样味道浓郁,质感软滑入口溶化,依间啲蛋糕真系必食,好掂
沙律好大份,新鲜冇雪柜味,酱汁都唔少,特别醒胃!
白汁香蒜蚬肉意粉:意粉软硬适中食落有弹性,蚬肉都有鲜味