2020-01-02 419 浏览
好耐无见既朋友,约咗多次都唔齐人,终于系2020年之前约到见面食饭,唔系就就要等下年😂😂😂,有D朋友住喺呢区,有D朋友又钟鱼系呢个商场既club做运动,所以就卜咗系呢到聚会晚餐😊餐前面包——又软熟,又热又好味,加小小牛油仲正。炸洋葱—-我最钟意食呢个,所以如果餐厅有呢款炸洋葱,我一定叫来食的😝😝炸薯条——我自己就觉得麻麻地,但我其中一个朋友就好钟意食,我就觉得一般😅炸鸡翼—-味道都唔错鸡肉沙律—-不过不失海鲜意粉——又有🦐,又有青口,又有蚬肉........等等,都几多料,味道又好味😋海鲜宽面——又系好好食,寛面好有口感,😋😋烤🐷仔🦴骨——-又系一个我好钟意食的,必点,我系钟意食到,如果可以,我自己一个人都食得哂成条骨都得😂😂😂😂仲有一个pizza,只知道又脆又好食,都唔记得咩味pizza叫咩名,因为太耐无见既朋友,见到面食不停口,讲不停口😂😂😂😂威士忌cocktail ——-味道调较得不错🍯🥃红莓cocktail———一望落已经觉得好好味,sweet sweet🍹🍹甜品——呢个甜品正到晕,暖暖的蛋糕加上冻冻的雪糕🍦=好味道🤣🤣🤣好多食物我哋已经Double叫,好食又再Encore⋯⋯

餐前面包——又软熟,又热又好味,加小小牛油仲正。

炸鸡翼—-味道都唔错

鸡肉沙律—-不过不失

海鲜宽面——又系好好食,寛面好有口感,😋😋

威士忌cocktail ——-味道调较得不错🍯🥃

好多食物我哋已经Double叫,好食又再Encore⋯⋯😂😂😂😂😂😂😂真夸张
环境座位也舒适,服务也👌👌👌