2012-09-22 26 浏览
本来约左d fd系呢度食晚餐,点知我放左工过到尖沙咀竟然兜错左路,绕左成大个圈先去度,好彩仲未到约定既时间ja!齐晒人入去见到已经高鹏满座啦,好彩我地有预先打定电话黎订台ja!! 不过要赞下既就系我好中意佢地上菜既速度!!唔洗人客等太耐我觉得系1种体贴黎!!我地叫左两个小食同一个饭就算啦~~因为仲要食宵夜!! 特底肉肠拼盘做到皮脆内’淋’,点埋酱就仲正tim,我偏好酸酸地个只沙律酱! 黑松露酱鲜带子意大利烩饭,正宗既意大利饭好有嚼口加埋佢d好creamy既酱汁,每1淡都唔想吞落个肚度,静系’梅’下嚼下已经好正啦!!! 仲有呢个叫wing to go既鸡翼,净系佢个既皮脆肉多汁已经无野好弹啦~食个阵配埋个两只酱,又系另一种味道

黑松露酱鲜带子意大利烩饭
已经好正啦!!!
wing to go
黑松露酱鲜带子意大利烩饭