2013-02-03 331 浏览
三五知已约埋一齐食晏一行人本身谂住去饮茶刚路经此地见到有LUNCH食,价钱又不是太贵,抱住一试无访心态就试下啦!!上到餐厅已见到有其他客人用餐,入座后感觉环境尚算不错,仲有个露台,店员话系炭火烧好特别,睇下有咩食先选择都很多,经店员介绍后,我地最后拣左D烧肉餐同埋和食餐,食物未到前无聊自拍中発现好多即影即有相店员同我地讲呢D相系公司特色,无论一PAIR人或一班人祗要你感亲(KISS)我地就感送(牛肉)既宗旨,所以全餐厅每个角落都癸现D即影即有相,佢地仲话情人节当晚会送埋张相比你做留念好SWEET食物终于黎啦,唔讲啦开动刺身D肉好肥美,店员跟我们讲解D肉要用大火去烧先可以锁住D肉汁,千其唔好番黎番去.D牛肉好JUICY,入口即融(正)种类多不过如果可加入海胆更加正,可能我太贪心估唔到D份量竟然同相冇分别,制作相当用心,值得一赞.最后仲有雪榚食,冇乜特别所以冇影相,最后店员仲比D意见咭我地填,冇野讲一个字正,–定再黎试埋过野晚(露台)食饱饱埋单走人.....
三五知已约埋一齐食晏

一行人本身谂住去饮茶

上到餐厅已见到有其他客人用餐,
选择都很多,经店员介绍后,我地最后拣左D烧肉餐同埋和食餐,
食物未到前无聊自拍中発现好多即影即有相
店员同我地讲呢D相系公司特色,
食物终于黎啦,唔讲啦开动
D牛肉好JUICY
,入口即融(正)
种类多不过如果可加入海胆更加正,可能我太贪心
估唔到D份量竟然同相冇分别,制作相当用心,值得一赞.

最后仲有雪榚食,冇乜特别所以冇影相,
食饱饱埋单走人.....
2013-02-03
庆祝纪念