2019-09-02 1823 浏览
假日同朋友食饭聚会,放题系一个唔错的选择一来埋单有数得计,二来食物种类繁多,大家都会有啱食既。坐得都几舒服,唔迫, 走动位足够,基本上点野食都唔使行扫code落单够晒方便,咩都唔使自己动手,行都唔使点就会自动送上前菜必点螺肉刺身有好多款式拣三文鱼 吞拿鱼 蟹棒 甜虾讲得出既刺身都有~有三文鱼,松蟹棒,北寄贝,象拔蚌有头甜虾 等,大把拣。 话咁快,拼盘就到, 摆盘摆得几靓我就集中拣自己钟意食既三文鱼好肥美,有鱼油脂香而北寄贝、带子、象拔蚌食落口感爽弹!其他都好新鲜烧菠萝,又酸又甜,食左8旧,好开胃。炸物榴梿炸必食,不断encore, 外脆内里软糯,好大阵榴梿香炸物当中芝麻鸡翼都好值得一食再食烧牛舌,本身燘到好淋,味道不错, 带有少少黑椒,即烧好爽脆口感,惹味寿司都要推荐一下个人就偏爱火炙&手卷系列饭略有醋香,手握得几实,一啖一口份量,可以试匀咁多款花之总都唔错锅物当推牛肉锅寿喜烧,呢个好食, 我一个人队晒饮品方面都有好多种类,仲有埋啤酒任饮真系好抵个人力推呢个荔皮乌龙茶,平时食放题唔系见好多间都有,唔会过甜又香荔枝味但饮落其实系茶,另类健康之选雪糕有一杯我拣左呢个milktop冲绳海盐味
假日同朋友食饭聚会,放题系一个唔错的选择
一来埋单有数得计,二来食物种类繁多,大家都会有啱食既。

坐得都几舒服,唔迫, 走动位足够,基本上点野食都唔使行
前菜必点螺肉
刺身有好多款式拣
三文鱼 吞拿鱼 蟹棒 甜虾

话咁快,拼盘就到, 摆盘摆得几靓

我就集中拣自己钟意食既三文鱼好肥美,有鱼油脂香
而北寄贝、带子、象拔蚌食落口感爽弹!其他都好新鲜
烧菠萝,又酸又甜,食左8旧,好开胃。
炸物当中芝麻鸡翼都好值得一食再食

寿司都要推荐一下
个人就偏爱火炙&手卷系列
饭略有醋香,手握得几实,一啖一口份量,可以试匀咁多款
花之总都唔错
锅物当推牛肉锅寿喜烧,呢个好食, 我一个人队晒

饮品方面都有好多种类,仲有埋啤酒
任饮真系好抵
雪糕有一杯

我拣左呢个milktop冲绳海盐味,好食

二百几蚊任饮任食好抵
又唔驶谂嗌咩送
一大班人食就岩晒,饱住走, 个人觉得好食,呢间属性价比极高既 。
午餐