令和居酒屋完全反转我对居酒屋既感觉居酒屋一向比我既感觉都系贵价唔饱,野食细细份而且偏贵。但系令和居酒屋既野食款式多之余,仲要份量多,仲要平!真系完全估佢唔到平时行开旺角其实一直都想去试下嫁啦,但奈何真系太多人,次次walkin 最小都预计要等到九点打后先有位。但今次7点左右去到竟然唔洗等位有得直入,真系好好彩如果想去既朋友记得book 位因为真系好多人入到去侍应非常好礼貌仲会同我地讲下笑,而且反应好快,随传随到之余仲会不断加水,非常抵赞野食方面选择非常多,火锅、石烧肉、刺身、串烧、饭、面等等都有唔只食物,清酒都好齐全,可惜我同女朋友都唔饮酒就无叫到黎试最后我地叫左一个二人石烧刺身套餐再加芝麻鸡翼试下,因为好似样样都有d野食上既速度好快,首先系前菜和牛他他,味道好特别好清新,和牛下面放既唔系饭系类似粉既食物,食落几爽口感觉好新鲜特别之后就到炸鸡同鸡翼,依两样都好食但比起其他就无咁大惊喜主菜之一系石烧牛,份量非常之多,而且有专人帮我地烧,店员一路烧一路会问我地钟意点样食,感觉十分专业牛扒肉质好好,食落鲜嫩多汁,淡淡肉得黎又无乜根,非常好食茶渍饭味道都不错,不过口感差左dd。可以接受最后一定
令和居酒屋完全反转我对居酒屋既感觉
居酒屋一向比我既感觉都系贵价唔饱,野食细细份而且偏贵。

如果想去既朋友记得book 位因为真系好多人

唔只食物,清酒都好齐全,可惜我同女朋友都唔饮酒就无叫到黎试

之后就到炸鸡同鸡翼,依两样都好食但比起其他就无咁大惊喜
牛扒肉质好好,食落鲜嫩多汁,淡淡肉得黎又无乜根,非常好食
茶渍饭味道都不错,不过口感差左dd。可以接受

最后一定要提既系刺身,讲真真系好小可系香港食到咁高质又平既刺身
刺身厚得黎入口即溶,好新鲜!仲要唔只系一款高质,系款款刺身都咁好食,真系不得了

最后埋单两人加埋只系616蚊,成枱都系野食,唔讲真系以为去左食放题
D 野食仲要高质素,依个价钱真系抵食到爆,各位有时间真系要试下!
前菜豆腐
和牛他他