招聘中
$17,000-$20,000
月薪 (面议)
$17,000-$20,000
月薪 (面议)
餐厅: 譚仔雲南米線 (馬鞍山廣場)
资讯:

2020-05-27 233 浏览
惯性食谭仔做午餐,今日一如以往打定电话落屙打,省时间。估唔到一肚气😾😾😾!咁多位「阿姐」中午十二点做生意,你哋训醒未? 个个喺度发梦!!!🥱1⃣️落单嘅时候接线「阿姐」就问你要唔要优惠加乜加乜,小食呀、饮品呀⋯⋯去到拎嘅时候就话优惠做晒!吹胀😡2⃣️去到俾钱时食物原来已经准备好又唔叫你拎,完全唔check号码,呆等10分钟,听到叫紧后面𠮶啲号码,询问一下「阿姐」点知一早有得拎。咁我咁早打电话落单做咩?!?!😡😡😡3⃣️返到嚟打开又冇餐具?用手指食?😡😡😡😡4⃣️其中一碗又冇咗芽菜?!😡😡😡食物⭐️⭐️⭐️⭐️服务⭐️🚫

3⃣️返到嚟打开又冇餐具?用手指食?😡😡😡😡
4⃣️其中一碗又冇咗芽菜?!😡😡😡