2017-08-24 1683 浏览
公司饭局就当然首选酒店自助餐喇.. 环境干净而且食物选择多.. 估唔到二百几蚊海鲜都有好多款拣.. 经理亲切都好健谈.. 餐饮食物质素固然重要但服务都好重要.. 一坐低就先巡场睇下有咩好食.. 熟食冻食仲有甜品每一样都摆设整齐.. 不过为食嘅我一定先留意雪糕系咩牌子.. 竟然有Movenpick 咁就要留返个肚咯.. 由于太肚饿嘅关系我就先攞左最近我又饱肚嘅熟食填填肚先.. 都不过不失.. 值得推介就系黄咖哩配薄饼.. 辣辣地够滋味.. 之后就食返前菜沙律配扎肉, 火腿同三文鱼.. 三文鱼够大块送沙律食一流.. 而且沙律菜胜在够新鲜一无就会refill.. 另外食完就转战冻食.. 有长脚蟹脚, 青口, 螺, 蚬, 虾.. 配上柠檬汁更带出鲜甜味.. 寿司吧刺身都系即叫即切.. 仲系厚切三文鱼.. 带子都够晒大粒.. 够juicy..最后再加多碗喇沙汤面就刚刚好.. 汤底浓味得黎又够辣.. 点少得食埋个movenpick 雪糕埋尾呀.. 食完真系饱到上心口.. 食完觉得以呢个价钱有咁样食物质素的确不错呀..

另外食完就转战冻食.. 有长脚蟹脚, 青口, 螺, 蚬, 虾.. 配上柠檬汁更带出鲜甜味.. 寿司刺身都系即叫即切.. 仲系厚切三文鱼.. 带子都够晒大粒.. 够juicy..

2017-07-21
  • 甜品