2020-09-18 2197 浏览
头盆同之前食过嘅semi-buffet味道差唔多,都keep到水准,tomato and cheese特别出色。食完第一轮,侍应走来问我哋仲要唔要,我先知道原来头盘都系可以任食,同之前semi-buffet一样,咁我就唔客气喇,攞多一轮想食嘅嘢。牛扒肉质非常靓, 煎得十分好,生熟程度控制得非常好,而且煎得好香,条尾翼啱啱好,最衰份量少咗啲,食完真系觉得唔够喉。Risotto味道就淡咗啲,比较适合啲钟意清淡嘅朋友仔,我个人就比较喜欢味浓一啲嘅。Cova嘅蛋糕一向都冇得输,尤其是佢嘅芒果蛋糕,简直系每次必食,恨不得自己再多两个甜品胃。服务整体都好好,尤其系有个女waiter,全程笑容满面,服务周到。