2024-05-21 1584 浏览
呢间来自鹿儿岛的日式烧肉店,主打由当地出产及直送的萨摩和牛,牛魔王既我已收藏左呢间餐厅好耐了,终于轮到佢啦海胆萨摩牛军舰🍣海胆好甜一d都唔腥,萨摩牛微微炙烧后油脂甘香嫩腍,旧寿司饭正正中和个油腻感,好好食炸萤光鱿鱼🦑个脆浆好薄好松脆,未试过食炸既萤光鱿鱼,几有惊喜烧鸡泡鱼干🐡甜甜香香,助酒小食必备啤酒🍺麒麟生啤买一送一,仲要大大杯,正全牛盛合🐮🥩特上牛柳粒、特上肩胛肉、牛后腿肉、西冷牛扒粒、牛内裙边、上等牛舌、牛腹胁肉、澳洲和牛封门柳由瘦开始食起,食到最尾就系油脂爆晒灯既特上西冷,每款都肉味浓郁,好满足牛油果海鲜沙律🥗咁多肉,配返个沙律菜就岩晒整体食物质素相当有水准,环境舒适,抽风系统做得不错,食完都无咩油烟味,店员亦都亲切有礼,个重点系无限时,终于可以舒舒服服咁同朋友好好享用晚餐☺️

海胆萨摩牛军舰🍣
海胆萨摩牛军舰

炸萤光鱿鱼🦑
个脆浆好薄好松脆,未试过食炸既萤光鱿鱼,几有惊喜
炸萤光鱿鱼

烧鸡泡鱼干🐡
甜甜香香,助酒小食必备

啤酒🍺
麒麟生啤买一送一,仲要大大杯,正
烧鸡泡鱼干

全牛盛合🐮🥩
全牛盛合

牛油果海鲜沙律🥗
咁多肉,配返个沙律菜就岩晒

海胆萨摩牛军舰
炸萤光鱿鱼