2017-03-18
呢间餐厅环境唔错,唔会好嘈。职员多,好有礼貌,收拾较快。唔知系咪甘岩定特登安排,食物唔会一次过上晒,上完前菜上主菜,每次两碟到系枱面,唔需要食得好急。食到差不多,碟污糟时,会帮你换过只碟,仲会𣎴时加水,服务唔错!题外话,当日有人系餐厅求婚,第一次见!讲反食物先!我地一行两个人,安排左坐卡位,又大又舒服,仲可以望到落地下。前菜我地叫左个西班牙风干火腿多士,好好食!一碟四件,个底系牛油多士,香脆,热热地。中间有生洋葱同蕃茄粒。本身以为生洋葱会好辣,但捞左沙律油同蕃茄,味道几夹。加埋面头既火腿食,正!!😋😋小食摩天轮 食物以炸野为主,脆卜卜,伴有一杯长条型既甘荀同红萝卜,好甜,食完炸物食佢就岩啦!最搞笑系有章鱼小丸子,热辣辣,有一粒粒章鱼系入面,可惜无紫菜木鱼等配料😜主菜松子仁野菌薄饼可以称呢个为素pizza,配料有大量松子仁、洋葱、芝士、鲜冬菇同其他杂菌等。配料先炒熟入味再焗,所以好香。甜品沙巴翁黑炭球,望落去好似心太软甘,但其实系雪糕球,外边洒左好多朱古力粉。呢个价钱唔平,但真系好好食!雪糕香滑,浓甜,一个人食一个都完全无问题!仲有个小新陪你食推!👍🏻👍🏻有二人餐可选餐厅就脚易揾,食物质
题外话,当日有人系餐厅求婚,第一次见!
前菜
我地叫左个西班牙风干火腿多士,好好食!
西班牙风干火腿红茄多士
小食摩天轮