本身见到餐牌最平果个餐都要$298,唔系任食,仲要加一,觉得有啲贵。但食完觉得物有所值!首先,海鲜方面好新鲜,好大只,好爽滑!有质素!例如呢个餐既美国蚝出面买都几十蚊一只,圣子呢个size街市至平都要百五蚊到一斤。加上要侍应招呼,每样食物帮你蒸,上碟,换好多只碟,所以呢个价钱真系唔贵!排骨南瓜粥,用既系珍珠米,新鲜排骨。估唔到呢一小碗,可以煮出成㶽粥!粥好甜南瓜味。虽然食唔出海鲜味,但见住啲海鲜精华倒晒落去,正!虾虾虾,每人有两只,好多膏!yummy! 特大圣子,我至爱!成只碟甘长!肉质爽口。涨卜卜既青口同马刀贝!平时买急冻既青口较韧同无物味,入面好多“草”甘既野。但呢个肉质爽滑,入面啲膏同肉都好林。日本大元贝相对其他,呢个蒸得耐左少少,无甘嫩滑。蚝一句讲晒,juicy! 虽然蒸熟左,但好似生蚝甘嫩滑和牛粒!依家兴食和牛,估唔到呢度都有。望落去就知道好juicy ,好嫩啦。一咬落去就有啲油同肉汁标出黎,好香牛肉味!食到最尾仲会有桂花糕送美中不足系叫左罐可乐,要12蚊,有啲贵。。。其他都好好!正如刚才所说,呢餐好满足!食左好多海鲜!好饱!正!

虾虾虾,每人有两只,好多膏!yummy!
特大圣子,我至爱!成只碟甘长!肉质爽口。
日本大元贝
相对其他,呢个蒸得耐左少少,无甘嫩滑。

一句讲晒,juicy!
虽然蒸熟左,但好似生蚝甘嫩滑
和牛粒!
依家兴食和牛,估唔到呢度都有。
食到最尾仲会有桂花糕送
美中不足系叫左罐可乐,要12蚊,有啲贵。。。其他都好好!
正如刚才所说,呢餐好满足!食左好多海鲜!好饱!正!