2021-08-29
服务: 6星每一区都有人负责,fill 水,执碟永远唔需要你叫,佢哋系自动波去做!环境: 5星唔使多讲啦,点会差得去边!食物 : 4星Refill 得极快!种类唔多,亦无生蚝!但刺身质素极新鲜美味,带子鲜味,池鱼肥美!冷盘海鲜有龙虾,虾,螺,鲍鱼等!当晚最出色系鲍鱼, 唔韧兼好入味!但龙虾肉质就有小小霉,麻麻哋!热盘有汤,扒,意粉,焗龙虾,焗带子,咖喱同菜等等!无惊喜!当晚羊扒烧到 well done, 真系有小小失准!反而个汤同意粉比较做得出色好味!最欣赏系佢哋嘅面包,要叫先有,因为系要 keep住送上台时仲热,而牛油系冻嘅!真系要赞一个!!甜品,真系平平无奇!试哂全部都无一款令我有再 encore 冲动!身为香港人,点都要去嚟到试一次,但会唔会再嚟?唔。。。。
环境: 5星
唔使多讲啦,点会差得去边!
食物 : 4星
身为香港人,点都要去嚟到试一次,但会唔会再嚟?唔。。。。