2022-06-03
近排约朋友行开康怡广场𠮶边,主要因为禁堂食以来都冇见好耐🥲而我哋都会专登入AEON行吓,特别系3楼,睇我头像就知我系幪面超人嘅忠实拥趸😆😆 3楼就系玩具部,每次上去都闻到阵阵嘅铁板餐味🙈呢间坐落喺康怡角落嘅铁板餐厅🥩系以平民价钱🔣享受到特色嘅铁板,除咗种类多,更加系有好多个国家地区嘅牛扒海鲜,绝对系一尝再尝嘅特色之选🌟点解咁讲?最后会评价返俾大家😬最特别嘅系竟然铁板餐厅会有Cafe嘅嘢食😳我同朋友叫左一个薄pizza🍕一个当然系叫牛扒餐啦,我仲特别叫咗个花茶,朋友食牛扒餐所以话叫返个韩国罐装雪梨汁饮,下下火🤣装修黎讲坐落喺少少角落佢都算多座位,但系胜在坐得舒服,门口仲有甜品柜餐厅员工的确系好忙但系都尽量满足客人,点解?1. 喺门口嘅时候,已经有个着恤衫嘅店长出嚟欢迎我哋,虽然都等左阵位,要拎飞,但知道限聚令嘅影响,循例都问吓我哋几多位或者叫外卖,庆幸我哋都打晒针😗2. 入座之后,喺正我后面枱位置有一家人,一位小朋友、爸爸同妈妈,特别要赞嘅地方系佢哋会用心问客人需要,更重要系佢哋同唔同客人嘅互动,和蔼可亲同小朋友倾偈🥰𠮶家人我都见到系特别满足3. 我同朋友坐低冇耐睇左阵餐牌,就有店员知道
3. 我同朋友坐低冇耐睇左阵餐牌,就有店员知道我哋想落单,更加有特别同我哋讲因为客人比较多等候时间有机会比较长,绝对系喺客人嘅角度出发😉
4. 用餐过后,店长黎到见我食咁少,都会询问下会唔会再叫啲甜品?我老实回答因为我要keep fit唔使住啦~🤣下次先
5. 到我哋埋单之后,走𠮶阵店长刚好喺门口讲欢迎下次光临,听日见啦🤣🤣老实讲我唔系住附近,但系朋友系,所以我同佢讲下次经开呢头一定再嚟😙
一间家庭友善、对客人好似对朋友咁嘅平民铁板餐厅,试问仲可以喺边度揾到?🥰