2024-11-02
同家姐去旅行之后,大家都仲有兴致食日本嘢,收工就一齐去咗观塘嘅呢一间放题度食日本嘢,虽然佢唔系食鱼生放题,但系食物都很不错😎首先可以先叫一啲小食,我哋就叫咗一个清新嘅青瓜丝蟹籽沙律,酱汁唔算好多,食落觉得好健康😋之后就叫咗少少炸物,炸饺子炸烧卖同埋炸鸡翼全部调味都好正常,同埋热辣辣,赞赏!再叫咗串烧,鸡软骨,烧菠萝,鸡皮,豚肉全部都烧得好香口,食到食唔停口去到呢个时候已经半饱,再上个重点嘅鸡煲,鸡嘅份量适中,调味较为浓味,家姐好钟意食,职员仲同我哋讲食完之后可以加汤打边炉食完个鸡煲个肚已经胀到好似有咗咁😂我哋再试咗佢个美国肥牛同埋牛小排,牛小排肉质腍身,可以一试特别一提,呢间餐厅好近观塘地铁站,唔使5分钟就行到虽然系喺工厂大厦入边,但系无论系电梯,餐厅内部环境,甚至餐厅里面嘅厕所都非常清洁,对于玻璃肚嘅我就唔会担心去工厂大厦食嘢冇厕所用另外再要好多谢里面嘅员工全部都好有礼貌亦都好敬业乐业,尤其是系阿Yan同埋阿燕,老板请咗佢哋真系要好好珍惜呢啲员工,成个用餐过程都好满意同埋好舒服,希望香港有多啲呢啲餐饮从业员咁样嘅用餐体验,只系需要$268 +1 ,性价比超级高🤞
咁样嘅用餐体验,只系需要$268 +1 ,性价比超级高🤞