2008-04-15
今日又系同友人食饭既日子,一行6 人去左呢间餐厅度食~呢间餐厅既俾我既感觉好似尖沙咀间cadero~可能系同一集团关系~叫左两个头盘,一个系蕃茄芝士沙律~个人几钟意食~d 芝士淡淡地唔会好浓~唔错~~另一个就炸生蚝沙律,普通既外国沙律,无咩特别~每人食左两款生蚝,一个来至美国,一个来至苏格兰可能我真系唔太好生蚝~~唔系太识享受la~~美国o个只我仲觉得有少少腥叫左两个面,一个系海鲜阔条面,无咩特别~呢间野d 海鲜都唔错~~呢另一个系长通粉,好好味~d 汁好浓~~三个主菜,rib eye 5 成熟~我嫌佢地火候控制得麻麻地~肯定过左5 成~黑豚肉,好好味~好香好滑既肉~一流~海鲜川标,用蒜蓉焗出d 香味出来~真系正~我最想睇既系服务,我个frd整烂左佢地个酒杯,佢地仲紧张过我地~帮我地铺好,唔俾d 玻璃碎再整到我朋友,又即刻拎胶布俾我个frd~侍应有问必答,真系唔错~

另一个就炸生蚝沙律,普通既外国沙律,无咩特别~

每人食左两款生蚝,一个来至美国,一个来至苏格兰

呢另一个系长通粉,好好味~d 汁好浓~~

三个主菜,
黑豚肉,好好味~好香好滑既肉~一流~
海鲜川标,用蒜蓉焗出d 香味出来~真系正~

侍应有问必答,真系唔错~