2022-07-07
某日晚上8:30左右 我行经你们葵涌广场的分店 本来想购买一份炸鸡 咁啱当时我饮紧野 所以没有戴上口罩😷正当我睇吓有咩食嘅时候 一位男店员大升呼喝我先带返口罩 我当时都错愕左一下后就带返口罩 但同时我清楚见到你哋另一位女店员(白色头发)喺店内并没有戴口罩 该名男店员亦冇提佢带返口罩 姑勿论我系咪想买嘢食都好 作为一个顾客行过你哋舖头门口只系睇吓 你哋嘅店员已经咁嘅态度同人讲嘢我觉得好有问题亦都非常唔满意 当然作为你哋嘅支持者我都买咗一份炸鸡 你哋𠮶位大声呼喝我嘅男店员好快就整好份炸鸡 咁我就喺你哋店舖门口前即刻除口罩试下好唔好食 奇怪呢个时候𠮶位大声呼喝我嘅男店员又冇叫我带返口罩 咁我想问系咪即系有光顾你哋舖头 就可以喺店舖前除口罩食嘢冇问题 行过未帮衬见到人除口罩就要比你哋店员闹咗先?最后我问呢位男店员姓咩 我就听唔清楚啦 再加一句「点吖」其实就冇乜点嘅不过佢咁问 我就觉得佢系恐吓紧我啰不过为咗息事宁人 加上我朋友喺度我就唔讲咁多啦希望你哋比个满意答覆我啦 如果唔系我都会不定时去葵涌广场分店睇吓你哋啲员工有冇跟足防疫指引同埋你哋可以睇返当时店舖内嘅闭路电视去证明我讲过嘅嘢
同埋你哋可以睇返当时店舖内嘅闭路电视去证明我讲过嘅嘢