2019-09-16 406 浏览
追月既日子当然要同屋企人一齐出街赏月,去左铜锣湾维园睇灯饰,之后行入去大坑睇舞火龙同食饭,系网上面揾左间餐厅有7折优惠,谂住好抵,去到睇返原来价钱都几贵下叫左双色芝士薯条,有番薯条同薯条,上面铺左芝士碎,仲有黑松露酱,不过薯条唔够热同脆,反而番薯条有d味,几好特色西班牙炒饭味道唔似传统既西班牙炒饭,饭质一般,海鲜都唔够肥美,最重要系调味有d怪,似番茄炒饭咁之后有三文鱼蛋饼,里面有三文鱼粒,不过蛋味唔太出,净系有少少脆最后有炸德国猪手,几够咸又多肉,肉质几腍而且脂肪唔算太多,唔错感觉上店舖嘅食物一般,但最需要改善既系员工既服务,又唔加水又成日走入厨房唔见人,想埋单都要等劲耐,希望可以注意下

特色西班牙炒饭

2019-09-14