2019-06-21
以前曾去过一次,今次第二次食佢地宵夜套餐,野食唔错,唔加汤同包就更好😂☝🏻今次order消夜套餐:铁板黑椒牛肉炒意粉、芝士焗鱼柳意粉、跟$5忌廉例汤蒜蓉白包、冻柠茶x2。Total:$117🛠餐厅设计用唔少蓝紫色灯光,以酒吧灯光做设计既茶餐厅,Menu有多款菜式可以选择,有铁板类有锯扒类有小菜类,猪牛羊鸡任君选择,4人位大至上舒适既2人坐位比较逼,宵夜时段都有几枱捧场客系到,有部电视供客人捞电视汁食饭📺🤣餐厅落单同一般茶记程序一样,服务质素一般,会系客人面前玩手机,但问关于食物上疑问佢都一一答到,例如order冻饮时会问加唔加5蚊跟汤跟餐包,问咩汤咩包都冇用唔耐烦感觉去答🙅🏻♀️🕹加$5餐汤同餐包就真系唔建议大家试,餐汤有罗宋汤同忌廉汤选择,点左忌廉汤,汤都还可接受,内面加左洋葱、烟肉、栗米,温度够热都ok既,但餐包真系唔知放几耐,一入口已经冻冰冰,同面包开始已发硬到冇咁易咬❤️铁板黑椒牛肉炒意:入口味道有好香黑蒜,加上半条红辣椒🌶️增加少少黑蒜刺激既味道,牛肉亦大致上入味,炒既配菜有绿色灯笼椒生菜🥬等❤️芝士焗鱼柳意粉:🤤😭好邪恶呀,芝士做到拉丝效果,相信面头同底既芝士类型唔同,面头既可焗
❤️芝士焗鱼柳意粉:🤤😭好邪恶呀,芝士做到拉丝效果,相信面头同底既芝士类型唔同,面头既可焗芝士有有咸味,而底既只系忌廉芝士既香味,鱼柳亦非常易入口,配上捞埋意粉一齐食,真心推介芝士爱号者一试