2018-05-10 294 浏览
刚刚做完野,想食d甜野,行过松记食糖水,我入去差不多6点,呢d时间客人唔多,见到伙记多过客,我就直入准备坐低,门口位置两位疑似老板的人企左收银位,都唔发觉我入左来,第一句劈头就问,坐低食定外卖,我都被吓一下,虽然我知你想问,但语气都可以客气d下个日落雨,我又衰无准备胶袋整到地下滴湿几滴,又俾老细2号喝住要入返胶袋,我都明白,但我感觉又好似俾风纪记名咁,我知我行为令老板有困扰,但我都是一位客人,可以俾返少少礼貌都得挂终于坐低左,应该还是学生的partime哥哥态度仲有礼貌,叫左幻彩明珠都会细心问下要不要花奶其实人唔好再话后生做野无谱,我见老年人都唔见得好好,我明落雨生意唔多好,但都唔好怪人啦,糖水姐,又唔系一定要食

幻彩明珠
幻彩明珠