2007-10-11 5 浏览
环境:坐得唔算迫, 但张木櫈非常坐得唔多舒服.食物:个人觉得九龙城好多间都好食过哩间青咖哩: 得个辣字, 无香味, 牛肉无味炒饭: 又话有蟹肉&鸡肉, 蟹肉揾极都揾唔到服务:1. 等位都几劳气. 听到佢叫后面个number先, 大家都系2位, 咩理由佢先呢? 走埋去睇下, 个小姐写错左我系3位, 我即时同佢讲"我系2位, 唔系3位㖞". 照常理系咪应该俾我入先呢? 就算唔系, 讲句"唔好意思, 搞错左, 下张俾番你" 都有喇卦. 不过无㖞, 一句声都无. 直到我问佢, 咁下张系咪到我, 佢仲要叫我等等, 佢要写左飞俾其他人先. 有种俾人当无到o既感觉2. 上菜其慢, 就算要碗白饭都要等几个字.3. 落单/追单慢吞吞, 最efficient就系催人埋单.隔离枱差唔多食完, 即刻有侍应走黎问系咪埋单, 跟住成堆侍应车轮式咁问你埋单.... 问到我地坐o系隔离, 听到都觉得好烦. 张单终于黎, 点知无黎到o既食物又无剔除, 要再计过.我自己就o系差唔多食完o既时候, order个甜品.等下等下, 有个侍应走埋黎问野食齐未(好明显又系想叫我地埋单), 我地就话个甜品未黎, 佢突然先话"卖晒㖞"
环境:
坐得唔算迫, 但张木櫈非常坐得唔多舒服.

食物:
个人觉得九龙城好多间都好食过哩间
青咖哩: 得个辣字, 无香味, 牛肉无味
炒饭: 又话有蟹肉&鸡肉, 蟹肉揾极都揾唔到

服务:

2. 上菜其慢, 就算要碗白饭都要等几个字.

我自己就o系差唔多食完o既时候, order个甜品.
等下等下, 有个侍应走埋黎问野食齐未(好明显又系想叫我地埋单), 我地就话个甜品未黎, 佢突然先话"卖晒㖞"点解无人通知我地呢? 佢答: "er..... 唔知㖞"
转个头唔驶1分钟, 张单已经拎到我地面前, 突然咁有效率. 用哩招迫人走都真系掂呀.

食物同服务都系一般, 商场入面仲有好多环境同价钱相约o既餐厅, 下次会试第二间.