2018-10-12
先讲食物, 真系好一般, D酱唔系清楚分明(即一pat甜酱, 一pat麻酱清楚睇见), 而系混为一体一pat野, 唔知仲以为好似shake shake薯条咁shake过。拎食物嘅过程中, 无跑无跳无撞无fing过, 一打开个盒d汁已经围晒边, 搞到个袋劲污糟(好难怪人会觉得佢shake过盒肠粉啰!)服务系最差一环!!!!每人于右边排队购买食物, 买完就喺左边排队等拎 (同m记一样)。明明系我排先, 食物都已经准备好, 就等入袋同俾钱, 男员工(疑似老板)完全唔理排队嘅人order先后次序, 只见有咩准备好嘅食物最近自己就入袋收钱先, 咁样唔驶排队啦, 而且9成人都需要找零钱, 你skip左我就去收另外两个人嘅钱先真系好唔合理啰!佢未入袋收钱时, 我已经用手指指住我盒肠粉并讲"哩盒系我的", 佢都照skip! 我无可能唔俾劣评佢。仲要今次已经系第2次发生, 谂住俾多次机会佢地, 结果都系一样所以唔会再有下次, 永不帮衬!