D 服务好差啰,我叫咗杯冻嘅绿茶牛奶,点知嚟错咗杯热嘅绿茶牛奶(个三眼仔拉花其实都几靓),我即时同返个侍应讲:「咦?我叫冻饮㗎㖞,我系叫冻嘅薄荷朱古力(当时记错咗自己饮咩)」,个侍应即时黑面拎走杯嘢,唔好意思都冇句,过咗一阵(相距都冇半分钟),我醒起我原先叫嘅系冻绿茶牛奶,我咪揾返同一个侍应讲返啰,讲晒唔好意思,记错咗,点知个侍应喺我张枱到收返个餐牌,行去入单个柜面到掷餐牌发脾气,请问冲错杯热饮系边个问题?系我错咩?我讲错咗更正返嘅时候都有讲唔好意思,我唔明点解个侍应要咁嘅态度啰!个侍应系著黑衫嘅,有可能系店舖嘅经理或者比较高级嘅侍应……如果比较高级嘅人都咁对D客,其他细嘅有样学样点算?老实讲呢间嘢嘅嘢食真系几好味,几精美,但系咁嘅服务态度,以后我都唔会去啰!奉劝各位食客叫完嘢食主动同个侍应对吓个 order, 费事人哋落错单出错嘢,又要黑面又要发脾气,影响人哋工作心情,影响其他食客啦!