2009-09-01
食物一舨, 不是特别, 又不是不好吃, 只是 ok. 生牛河系好食, only one!最突出系 service, 差到不得了! 我们迟了 10 mins, once 去到, staff 带有老师骂学生的态度说:下次唔好迟到! 我地真系估佢唔到咁. 之后我friend问, 我地迟左几多呀! 佢 reply: 你地迟左 10 几分钟啦! 呢边啦 ! 哗.... 我地真系兴! 虽然我地唔啱, 都唔洗咁呀 ! 之后食左一轮,开始有一两个人等枱,但我地打算慢慢坐, 倾下计, d staff 就不停想收左我地 d dishes. 仲问小姐唔要啦, 我帮你收左佢. 我地话仲要架, 佢竟是说: 咁我攞去帮你打包呀! 我 friend 好兴的说: 我地仲要架! 未食完!佢仲要收, 唔系收 dish 啦! 系收左我地 d 碟 & 匙! 大佬, 你收左我点食呀! 我地立即 hold 住对筷子! 如是有几次都系咁! 如果态度好的话, 让比你都无所谓, 但态度超差! NO WAY! 佢地仲要睥住我地, 指指点点个种! 更加激起我地打死唔走的决心! 吹咩 ~终于到无人再等枱, 又有位剩, 我地就埋单,
最突出系 service, 差到不得了!
哗.... 我地真系兴! 虽然我地唔啱, 都唔洗咁呀 !
终于到无人再等枱, 又有位剩, 我地就埋单, 一毫 tips 都唔比 !
以后一定唔再帮衬!