招聘中
月薪 (面议)
$17,000-$20,000
月薪 (面议)
2022-05-21 668 浏览
之前经过睇广告,见到出咗两款韩式新米线,好奇之下,试咗其中一款。侍应姐姐服务亲切,系乐富三间连锁式米线舖入面,服务最好嘅一间,所以而家食米线多数嚟呢度。落单之前,要加钱嘅嘢佢哋会清楚讲明,亦会确定客人叫嘅嘢。(有次我要求转菜底,个姐姐再三讲「转菜底无米线㗎㖞」。😂😂)点咗烤猪柳芝士泡菜捞米线。芝士同泡菜都系我喜爱嘅食材,加上捞米线呢个配搭又几新鲜,所以决定试呢过。另外加金菇、五小辣,再叫杯热柠蜜。嚟到卖相不错,都几足料。芝士酱捞埋米线呢个配搭以为好奇怪,食落又唔系,都几夹吓,最难得嘅系就算食到尾都唔会觉得好漏。猪柳肉质够松,唔会死实实,可惜咸咗少少。尤其芝士本身已经系浓味嘅汁,加埋变得更咸。呢度要扣返少少分。虽然味道不错,但加个𩠌配嘢饮就六十几蚊埋单。所以未必会再食啦。

烤猪柳芝士泡菜捞米线(加金菇)
2022-05-17
烤猪柳芝士泡菜捞米线(加金菇)