2015-08-05
寻日趁有人生日就去左龙门楼食饭.一入到去就感觉到好干净!好舒服.我地叫左个菠萝蜜饯,松子炒饭,南瓜汤同Cheesecake.呢几样都系令姐强烈推荐0既.反正冇食过呢间就顺下佢意,胆粗粗叫左先.(可惜后尾食完先记得影 )价钱未到好抵食,不过胜在样样中上质素.又唔油,份量岩岩好.你知啦食素好怕成口油,又肥又难食.菠萝蜜饯: 蜜饯个样真系几似生炒骨,酸甜度岩岩好.D 汁可以轻轻挂系蜜饯上面唔会一Pet pet.(其实个汁真系好考功夫嫁!)松子炒饭:呢碟个松子份量好多又好香!好多酒楼D 松子炒饭都系假嫁!(得几粒松子系面就话自己叫松子炒饭收你旧几水!)呢个起码系啖啖都有松子粒.唔会怕蚀先.南瓜汤:唔错啦,不过无咩特别Cheesecake: 呢到0既CHEESECAKE 又几好食啵!实的!又好滑~饼底厚度岩岩好,唔会好似食饼干咁Overall ,400 蚊咁0既质素算系咁啦,好多地方都做唔到.(同地方同餐具真系干净!我好怕污污糟糟,食都食得唔安落)
南瓜汤:唔错啦,不过无咩特别
(同地方同餐具真系干净!我好怕污污糟糟,食都食得唔安落)