2018-08-05
店员冇热诚,服务差绝!就算野食吸引,我连淡气都吞唔落,叫人客点食野!事源如下:我哋两个人入到店内,见冇人招呼都算,问店员系咪可以自由坐,因为眼见面前有张6人吉枱,加上门面冇人等,点知个四眼女员工答我地叫我地拎飞,话我地前面有个number等叫飞。我心谂门口一个人都冇,你仲叫人等位,个老板请著你真系倒米,因为呢间野管理同效率都极差!!摆明唔想做生意!之后我地系门口等多阵,见仲未叫飞,我忍唔住走去问个看似女经理既人,之后个经理叫个下属跟进,个四眼女员工仲讲大话,话叫左号,仲话过埋号。当我个内心已经爆左粗,讲大话都唔系咁瓜!虽然之后安排左位比我地坐,但点知隔离枱有对老夫妇都系比个四眼女员工好串咁斥责,我睇见都好嬲,索性起身唔食,走人! YOU LOSE YOUR CUSTOMERS!!!如果我真系光顾一定会比钱买难受!
事源如下:
如果我真系光顾一定会比钱买难受!