2021-08-11
-☆ 𝙋.𝘽.𝙎. 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢 𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 & 𝙎𝙖𝙣𝙙𝙬𝙞𝙘𝙝铜锣湾希云街12号地舖正呀!我又食burger啦٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و✦ 招牌至尊和牛汉堡大大个burger咩都有d咁,蛋、牛油果、大啡菇、烟肉、洋葱、汉堡等等⋯只蛋正常系太阳蛋我转左熟蛋,不好似煎到有d黑黑地,其他野都无乜问题,个汉堡好juicy,不过又系上枱先同我讲无晒黑色包,其实咁样感觉唔系咁好,如果早d讲会好d。✦ 蓝芝士流心和牛汉堡 (加大啡菇)我觉得呢个好食过至尊(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)蓝芝士好正,不过唔系个个顶到只味,汉堡一样juicy加埋大啡菇增加口感,同埋中和油腻感,而且呢个size食起黎都无咁论尽(´▽`)✦ 黑松露薯条好食!好多黑松露粉,个酱都仲有黑松露,系食到底d薯条都有好多粉,唔系净系洒喺面咁简单。✦ 炸鱿鱼炸粉同鱿鱼好易分开,基本上一叉落去就已经会散开左咁,不过味道无乜问题。餐厅d枱有好多汉堡包仔好得意,员工服务都好好,好有礼貌,呢样加好多分。
铜锣湾希云街12号地舖
正呀!我又食burger啦٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
✦ 招牌至尊和牛汉堡
✦ 蓝芝士流心和牛汉堡 (加大啡菇)
✦ 黑松露薯条
✦ 炸鱿鱼