2023-04-13 496 浏览
服务冇礼貌,仲要所谓经理。是原系取枱问题,我取 c2飞6个人,等左半个钟,营幕显示C1就等于下张大台就到我,但等了大半个钟有一个女人飞唔取直接入去自己坐底支后一分钟后就黎多二个女人,再过二三分钟,再黎多三个人,佢地共6人,支后仲到我,原来入得去,但比头先前后脚入去佢6个人坐左,个所谓经理,话要等多一等,未有枱住,甘我问你冇枱有叫我飞号,佢话按错左,我同佢讲系你比果班人入去坐左姐,个经理仲要好冇礼貌话佢有人一早入左去先,我话我等了大半个钟只见个黄色衫个女人入左去先,支后前后脚入多五个人,个垃圾经理不断话佢有人一早入左去先,人地六个人,我再问一个女人个支后二个女人再加支后一个男人带住二个小朋友,他们唔系六个人,仲有边个以一早入左去,个垃圾经理题都唔题走左去。
服务冇礼貌,仲要所谓经理。