2023-05-28
!!服务差!!卫生差!!一,本身系openrice睇中咗佢其中一款饭($38咋!),去到门口都有睇多次佢个餐牌系咪有呢个饭,见到有所以入去啦。点知写好单,个staff先话无晒饭,连想叫碗白饭都无😔其实无就应该系门口个餐牌贴张纸,或者客人入去就提一提啦,即系逼人叫碗面/小食姐😅同埋唔except有人叫饭啰?😅二,入到去张枱,有条2cm嘅面仔系张枱边,酱油碟都好污糟,只只都仲有迹。三,staff有一男一女,我叫左个羽根饺子同炸鸡,个饺子有好大块脆脆架嘛,佢又死都要推入啲碟饺子,想贴住贴炸鸡,但你再推块脆脆就会烂架啦!最后佢好坚持要推,就烂咗成个边跌咗落枱啦。。。然后sorry都无😔四,无论系边个staff,都好心急收晒所有食完野嘅碟,再推贴你剩余嘅碟/单五,关于饺子,不用椰菜反用白菜,唔系日式馅。好嘅地方:豚角好味👍🏻👍🏻
五,关于饺子,不用椰菜反用白菜,唔系日式馅。
好嘅地方:豚角好味👍🏻👍🏻