2019-01-05 599 浏览
平时有喺呢头食开饭,记以前呢个位系一间有座位既小食店,点知有日行过见倒乜有饭食既?于是就同我女朋友走咗入去开餐喇。一入到去,有一位非常有礼貌既女职员带位,仲问我地系唔系第一次黎食!听完佢解释先知道,原来呢间铺头系半自助形式既,咩意思呢?你需要自己喺门口落单,然后佢会有送餐服务。除此之外,就系解释佢每日会有特饮可以跟餐配搭啦、啲餐系可以拣配饭或者薯菜,同埋最后一样野:佢地除咗有个主餐牌大,亦有一个定期会转既餐牌大,所以久不久黎都会有啲新鲜感!个人认为呢间铺头啲野食质素都几好,对得住个价钱,睇得出有俾心机落去烹调,加上服务态度实在好喇,为咗支持吓呢啲本土小店特别留个食评啦,希望佢地可以继续做倒落去!略嫌牛柳粒少咗啲,可能系成本问题啦,但系味道质素喺度既(个人认为啲饭略为湿咗少少,加上仲有温泉蛋,不过女朋友话觉得无乜野,见仁见智啦)。鸡扒Okay,薯条新鲜。呢个饭几正,听完佢讲先知原来个汁系自己较既,唔怪得咁夹,不过啲鸡肉虽然件数多,但系肉就略嫌少咗啲。

听完佢解释先知道,原来呢间铺头系半自助形式既,咩意思呢?

和风牛柳粒温泉蛋饭

和风香脆鸡排

鸡扒Okay,薯条新鲜。

2019-01-04
和风牛柳粒温泉蛋饭