2016-07-18 1181 浏览
本身系冲住有蚝既放题先黎帮衬,但蚝既品质参差不齐,前后叫左7只有五只都唔够鲜甜爽脆,好鯹好难入口,亦见多枱客人叫左第一轮就止步,试埋焗蚝仲差,甜爷爷的。另外炸物就超厚粉,难食!刺身就一般,但可以赞既就系烧物同主食类都好食,最中意牛舌!至于服务方面,就谷x气了。我地食第二场,未到8点半就到左,问店员可以入座未,佢话8:45先得。所以我地系二楼店门口企左15分钟等,到时间之后,店员先讲要落街排队先可入席。我地落番去既时候,已经半条街既人龙⋯搞左好耐终于上到去,见到好多前面排队既客人走左无入去食,原来无订位既话排队都无用,咁我就唔明白点解店员唔早d同街上排队既客人先讲明,或者举个指示牌出黎都好,个个排左咁耐原来无得食。我地有订到位所以先食到,但未食就已经条气chok住。仲有环境,我坐既位系有冷气机滴水!!

仲有环境,我坐既位系有冷气机滴水!!