2024-10-11
2020 浏览
我booking时提出同我屋企人庆生,都有问下有冇粉红area ge枱,职员都好亲切话尽量安排,最后亦幸运坐到粉红色sofa位,其实全场坐位阔落,每个位影出来都好靓。食物: 屋企人本身对素食冇乜概念,但一食发现素食唔一定系好淡,原来味道可以几有层次,亦可以浓味。佢一路食亦不断赞个忌廉汁饭煮得好好食,另外再试左糙米寿司(6件),即使个寿司冇鱼肉系素食都食到好多味道同几香口。呢排Menu 转左,我觉得野食好味过之前,希望餐厅keep呢个到水准,会encore👍🏻。服务:店员都好nice, 叫佢地帮手影相都有求必应,其中有一位男经理(K字头)都几细心,book枱时我讲左想系甜品碟上写字,当日食完主食后,经理亦好识做细声讲已准备左甜品碟,会上埋甜品。当上枱时经理亦向我屋企人讲生日快乐同祝贺语,屋企人相当惊喜,好开心,服务态度非常好。环境:🌸好大好靓,而且都算新净,相信有定期maintain下。坐位阔落,环境及清洁都好。 除左花之外,可能因为10月,见到d万圣节公仔,猫耳南瓜都几得意。最后当然去夹公仔机打下卡。